Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare.1. Introducere

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului hartaromanieionline.ro, denumit in continuare site-ul, de catre vizitatorii acestuia. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

2. Obiectivul continutului site-ului

Obiectivul continutului Site-ului este de a pune la dispozitia vizitatorilor informatii publice despre Harta Romaniei, Harta Judetelor, Persoanele Juridice si Persoanele Fizice Autorizate care apartin de fiecare judet, turism, distante rutiere, harta administrative, harta geografica, harta CFR Romania, Harta Lumii, Punctge de interes etc

Site-ul este administrat de catre Ciorgan Valeriu, persoana fizica.

Adresa postala pentru corespondenta: str. Vasile Lascar 207, bl. 31B, ap. 31, sector 2, Bucuresti.

3. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Ciorgan Valeriu, are obligatia de a administra in conditii de siguranta prelucrarea datelor personale care se regasesc pe acest site.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa trimiteti un e-mail catre adresa de email ( hartaromanieionline@hartaromanieionline.ro ) sau sa ne contactati pe adresa de contact http://www.hartaromanieionline.ro/x/contact/. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Scopul in care se face prelucrarea datelor personale este comunicarea, prin intermediul site-ului, unor informatii publice despre operatori economici, fie ei persoane juridice, fie persoane fizice autorizate etc.

4. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.

"Termeni si Conditii" constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si administratorul acestui site in privinta utilizarii site-ului www.hartaromanieionline.ro.

Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne contactati prin formularul de contact la adresa http://www.hartaromanieionline.ro/x/contact/ sau sa ne scrieti prin posta.